Svendborg Terrier festival.

Svendborg Terrier festival. Bag dette festlige navn ligger 3 dages udendørs hundeudstilling i den skønne by søfartsby Svendborg.  Selve pladsen, hvor vi afholder udstillingen, er der nu ikke så meget søfart over, men det skal nu ikke komme byen til skamme.
Under alle omstændigheder er Svendborg et besøg værd.

Men tilbage til udstillingen. Som sædvanlig var det Dansk Terrier Klub, der stod som arrangører af festivalen og som sædvanlig foregår det udendørs - i al slags vejr. Fredagen var fin - vi startede lidt atypisk kl. 16, hvor vores lille Eddiefjols (ja, ind i mellem er han altså et fjols) til vores store glæde og overraskelse, blev 2. bedste han. Han er kun 13 måneder gammel og i det vi kalder spøgelsesperioden, hvor de ved grød ikke er nemme at have med at gøre.

Men Styrmanden fik så meget styr på han, at han (hunden, ikke Styrmanden) blev placeret på 2.pladsen, kun slået af en championhund. Eddie fik et stk certifik, juniorcertifikat og juniorklubcertifikat udleveret og vi var glade.

Lørdagen kom - drønvarm - og vi drog afsted til pladsen igen med alt vores grej og hundene - Dot var også med.

Den her gang blev han bedste hanhund, og skulle ind mod den tæve, der blev bedste tæve.

Vores lille Eddiefjols blev Bedst I Racen. Tænk engang - ud af 16 parsons hvoraf der var 4 champions, blev han bedst.
Yderligere blev han Juniorchampion og Juniorklubchampion på dagen, og fik endnu et certifikat til samlingen.
Så det blev fejret på hotellet om aftenen.

Søndagen var næsten en gentagelse af lørdagen - bortset fra et ti**ekoldt vejr og  bortset fra, at det lille fjols i de afgørende minutter om BIR og BIM hellere ville ud og snakke med en anden hund udenfor ringen, så han var totalt ukoncentreret. Så det blev til en Bedst i Modsat køn. men det er bare så flot. Igen med cert.

Så lille Eddie har nu 5 certifikater samlet sammen i en alder af 13 måneder.

Hans søster Dot tilhører de stille eksistenser. Hun gør ikke så vanvittig meget ud af sin tilstedeværelse, så hun er virkelig ikke nem at udstille. men alligevel blev det til en 4.plads om fredagen og en 3. plads om søndagen. Begge dage med klubcertifikat. Så nu mangler hun kun 2 klubcerter i at være klubchampion.

juniorchampion, Juniorklubchampion First Mate's P R Eddie.Kommentarer