tirsdag den 10. april 2018

Lidt pral

 Ja, jeg ved det - det er ren pral. Men vi var altså en smuttur til Billund med de to unge madammer Clara og Dot.
Den første dag fik de begge excellent, hvilket, alt taget i betragtning, var heldigt. Dommeren var absolut ikke i gavehumør.

Men næste dag artede det hele sig noget bedre. Først fik vores Dot excellent med juniorklub certifikat og DKK junior certifikat, kun 10 måneder gammel og lige kommet i juniorklassen. Bagefter blev Clara bedste tæve i åben klasse og så snuppede hun pladsen som bedste tæve med certifikat.

Det blev til det 8. certifikat i rækken inden hun er blevet to år og forhåbentligvis får sit sidste og afgørende certifikat, så hun kan kalde sig dansk champion. Vi har aldrig haft en hund, der har formået at samle certifikater i bunke som hende. Ikke engang hendes mor Bette (DTK JuniorVinder 2014, DTK Junior klubChampion, DKCh, KlbCh. First Mate's P R Babette, Årets DTK racevinder nr 3 2014.Årets DTK racevinder 2015) .der ellers også har gjort det godt i udstillingsringen.

Men ud over dette, blev vores unge Dot (First Mate's P R Double Dot) 3. bedste tæve, hvilket vi bestemt ikke havde regnet med, da hun er så ung som hun er.

Så kennel First Mate's satte sig på både 1. pladsen og 3. pladsen i kampen om bedste tæve.

Vi er glade. Og ret så stolte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar