lørdag den 25. juni 2016

Tur til Næstved Torv

I dag var en begivenhedsrig dag for to af de små. Ja, det var onsdag egentlig også men  dagen i dag udfordrede alle sanserne hos Cutie og Conrad, der var med inde på Næstved Torv, hvor den ugentlige torvedag blev afholdt.

Der blev oplevet mennesker, biler, lyde, musik, og tusinder af andre ting som de små skulle forholde sig til.

De var lidt betuttet men tog det ellers i stiv arm, og de fik hilst på både nogle ualmindelig søde børn og voksne, der gav sig tid til at hilse på dem.

Men det er et par meget trætte hvalpe, vi havde med hjem i bilen, og som sov tungt, da de havde fået lidt at spise og drikke.

Nå ja og så var jeg ved at glemme onsdag. Der var Cutie og Conrad til deres første ringtræning hos Dansk Terrier Klub kreds 5 - Danmarks bedste hundekreds, som jeg ikke kan anbefale nok, på grund af de ualmindelig dygtige mennesker, der lægger deres kræfter i kredsen.

Nu er det rimeligt begrænset, hvor meget en 6 ugers hvalp får ud af den slags, så det var ikke for ringtræningens skyld, at vi tog hvalpene med men fordi de der har en fin mulighed for at hilse på andre hunde end vores egen flok herhjemme, og selvfølgelig alle de søde mennesker.

Så de næste to uger og fremefter står i socialiseringens tegn.


Cutie hilser på nogle ualmindelig søde mennesker.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar